Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, bouillon, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Thermomix Feest:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland: