61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapcrème fraîchedroge witte wijneieidooiergruyèrekipknoflooklauriermaïzenamelkolijfoliepeterseliepreisjalotslagroomtijmuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Traditionele kippenpastei

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, champignons, diepvrieserwten, groene selderij, kipfilets, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode paprika, room, ui, kruiden, witte wijn en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de jambon - Hammousse

Ingrediënten:
blanke bouillon, boter, bouquet garni, champignons, cognac, droge witte wijn, gekookte ham, gelatine, gelatinepoeder, heldere kippensoep uit blik, kippenbouillon, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de volaille - Mousse van kip, kalkoen, eend of wild gevogelte

Ingrediënten:
blanke bouillon, boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, eend, foie gras, gelatine, gelatinepoeder, heldere kippensoep uit blik, kalkoen, kip, kippenbouillon, kippenlevers, lente-ui, leverpastei, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de saumon - Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, gelatine, gelatinepoeder, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, visfond op basis van witte wijn, wortel, zalm, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalmforelfilets met witloof

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gerookt spek, nootmuskaat, peper, room, sjalotten, vetstof, witloof, witte wijn, zalmforelfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Koude kaasfondue

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, eierdooiers, nootmuskaat, peper, room, water en witte wijn

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Zite met kalkoen

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, champignons, crème fraîche, droge witte wijn, gekookte ham, kalkoenfilet, kippenlever, margarine, nootmuskaat, peper, ui, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / ovenschotel
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tortellini met pompoen

Ingrediënten:
amaretti, azijn, bigarreaux, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde peer, geel mosterdpoeder, gember, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, pompoen, slagroom, suiker, sukade, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue erotique

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, champagne, gruyère, maïzena, nootmuskaat, room, stokbrood, verse tuinkruiden, witte peper, wodka en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippenragout in pasteitje

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, minipasteibakjes, nootmuskaat, peper, shiitake, slagroom, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Grünkohl - Boerenkool

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, ganzenvet, geklaarde boter, kalfsbouillon, maïzena, nootmuskaat, peper, room, runderbouillon, sjalotten, spek, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Haal meer recepten op...