Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Gebraden kip met geroosterd knoflook
- Ingrediënten:
- boter, citroen, knoflook, laurier, scharrelkip, tijm, zout en zwarte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: