Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Wortelsoep - potage crécy
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, jonge wortel, langkorrelrijst, prei, slagroom, ui, peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: