Recept van Duizenden1dag:
Groene curry mosselkroketten met koriandermayonaise
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, ei, fijn paneermeel, mossel, koriander, mayonaise, mosselen, paneermeel, sjalotje en versgemalen zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kippenbouillon, knoflook, margarine, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rundergehakt, tijm, ui, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van I love food & wine:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: