Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomatenpuree, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: