Recept uit De Thaise keuken:
Gele kipcurry
- Ingrediënten:
- citroengras, garnalenpasta, groene papaja, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoen, rode peper, sjalot, suiker en tamarinde
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- curry / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, donkere sojasaus, gember, koriander, laos, lente-ui, maïzena, olie, olijfolie, peper, peterselie, sesamolie, sjalot, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Tajine:
Recept uit Smaak van china:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Spis:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: