Bijgerecht uit Kook met Jamie:
De lekkerste wortels uit de oven
- Ingrediënten:
- jonge worteltjes, knoflook, olijfolie, tijm, tuinkruidenazijn, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Sri Lanka Food:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De Marokkaanse keuken: