Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, gember, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Amuse / diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / voorgerecht uit Papa Kazmi:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit De truffel: