Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Gevulde fazant
- Ingrediënten:
- bessengelei, boter, champignons, fazanthen, meel, nootmuskaat, peper, peterselie, rijst, rode wijn, room, rozijnen, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Thermomix Feest:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: