Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Faux Stuffed Cabbage Stew - Stoof van semi-gevulde kool
- Ingrediënten:
- groentevulling, kool, olijfolie, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Alles over kool:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Rauw:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept van I'm a foodie: