126 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelaugurkbieslookbleekselderijcayennepepercognaccrème fraîchedilleeigerookte zalmhollandse garnalenketchupknoflookolijfoliepaprikapoederpeperpeterselieslaslagroomsuikertabascowaterwhiskyworcestersauszoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Zalmspread met zuurdesembrood

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, citroensap, citroenzest, mayonaise, peper, slagroom, zalmfilet, zout en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Asperge "Raadshuiskelder"

Ingrediënten:
asperges, braadkuiken, citroensap, ei, eidooier, knoflookpoeder, mayonaise, room, tabasco, tomaten, tuinkruiden en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2

Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:

Tonijnsalade

Ingrediënten:
augurk, cayennepeper, citroensap, dille, kappertjes, kerstomaat, mayonaise, peterselie, tomatenpuree, tonijn, zilverui en zure room

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Avocado "Grand Hotel"

Ingrediënten:
augurk, avocado, cayennepeper, champignons uit blik, citroensap, cognac, garnalen, gerookte oesters uit blik, kippenvlees, mayonaise, mierikswortel, mosterd, rode paprika uit pot, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Astoria-forellen

Ingrediënten:
asperges uit blik, azijn, cayennepeper, citroensap, forel, kaviaar, mayonaise, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Diner / voorgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Hollandse garnalen met kerrie

Ingrediënten:
bananen, bieslook, botersla, citroensap, diepvrieserwtjes, gemberstroop, hollandse garnalen, kerriepoeder, little gem, mayonaise, peper, slagroom en toast

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites

Recept uit Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites:

Ranch Dressing

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde bieslook, gedroogde dille, gedroogde peterselie, karnemelk, knoflookgranulaat, mayonaise, uiengranulaat, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Snack of tussendoortje uit Honey & co:

Wortel-pompoenbeignets

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bieslook, citroensap, dragon, ei, flespompoen, gemalen kardemompeulen, mayonaise, plantaardige frituurolie, ui, volkorenbloem, wortel, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Russische eieren

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, ei, kappertjes, kaviaar, mayonaise, peterselie, suiker, yoghurt, zout, zoute augurk, zure augurken en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, citroensap, krabconsommé, mayonaise, slagroom, tabasco, water, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kreeftcocktail met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, champignons uit blik, citroensap, cocktailkersen, dille, kreeft, kreeft uit blik, mayonaise, sinaasappel, slagroom, tabasco, witlof en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Zalmkroketten met groene-kruidendressing

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, ketchup, knoflook, mayonaise, munt, panko-broodkruim, tomatensaus, vissaus, wittewijnazijn, zalmfilet, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalkoensalade

Ingrediënten:
augurk, bieslook, bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, eikenbladsla, gekookte ham, kalkoenfilet, kipkruiden, margarine, mayonaise en witte druiven

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Eierkroketjes

Ingrediënten:
achterham, bloem, boter, champignons, citroensap, ei, eierdooier, frituurolie, gedroogd broodkruim, margarine, mayonaise, melk, paneermeel, peterselie, slagroom en witte basterdsuiker

Haal meer recepten op...