Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Honger als een paard:
Recept van Chickslovefood:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit delicious. magazine - 2016-08:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: