Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Honger als een paard:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Puur eten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Oh my foodness:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit De Urban Cook: