Recept uit De Urban Cook:
Gewokte Mosselen Met Citroenblaadjes, Gember & Knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, arachideolie, djeroek poeroet, gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, rode sjalot, suiker, vissaus en zeeuwse mosselen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Snack of tussendoortje uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: