Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemkoolbotercitroencitroensapcourgetteeifruitgroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstspinaziesuikertomaatuivleeswaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Oma's soep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, knolselderij, lavas, maggi, runderbouillon, rundvlees, snijbonen, vermicelli en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Varkensstoof Auvergne

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, groene kool, knolraap, knolselderij, mager spek, ui, varkenshersenen, varkenskop, varkensschenkel, witte bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Ei-citroensaus

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, dikke yoghurt, dille, eidooier, gedroogde munt, knolselderij en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Wortelgroenten met appel en rozemarijn uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, knolselderij, koolzaadolie, olijfolie, pastinaak, rozemarijn, wortel, wortelgroenten, zeezout, zure appel en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundvlees à la ficelle

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bouquet garni, entrecote, fleur de sel, knolselderij, meiknol, prei, raapjes, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Avondmaal uit Home Made winter:

Corned beef

Ingrediënten:
aardappel, bruine suiker, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, mosterdzaad, pastinaak, peperkorrels, rodewijnazijn, runderborststuk, sjalot, venkel, wortel en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ragout van Bresse-kip

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, arachideolie, courgette, kipfilet, bresse, kippenbouillon, getrokken van bressekarkas, knolselderij, sjalot, slagroom, truffeltapenade zonder ansjovis en kappertjes, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Tijmsaus

Ingrediënten:
aardappel, gele ui, knoflook, knolselderij, lamsbotten, rode wijn, tomatenpasta, water, wilde tijm, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
saus
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

maaltijdsoep met gort en groente

Ingrediënten:
aardappel, gerookt spek, gort, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olie, prei, riblappen, savooiekool, verse bieslook, verse bladselderij, vet spek, water, witte peperkorrels, wortel en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...