Snack of tussendoortje uit Turkse kookkunst:
Puf böreği - Luchtig gebak met gehaktvulling
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, olie, peper, rundergehakt, ui, yoghurt en zout
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Turkse kookkunst:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Baru Belanda:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: