145 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebalsamicoazijnbasilicumbotercitroencourgetteeikaaskerstomaatknoflookmozzarellaolieolijfoliepeperpestoricottarucolaspinazieuizout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier en balsamico-azijn

Ingrediënten:
arame bruinwier, balsamicoazijn, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Pasta met broccoli

Ingrediënten:
ansjovis, avocado, balsamicoazijn, basilicum, broccoli, citroen, extra vierge-olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, orecchiette, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola, tomaat en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Napolitaanse vleessaus met penne

Ingrediënten:
bovenbil van rund, knoflook, parmezaanse kaas, penne, peper, peterselie, pijnboompitten, provola, rode wijn, sultana's, tomatenpuree, vetspek, vet van parmaham en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Pastataart met flespompoen

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, ei, feta, flespompoen, knoflook, lasagnevellen, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, romatomaten, spinazieblad, verse tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Lunch / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Tarte tomates

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bladerdeeg, citroen, courgette, gekonfijte knoflook, gekonfijte tomaten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, pijnboompitjes, taggiasche olijf, tomaat, volle melk en zachte geitenkaas

Soort:
quiche / groente
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Boekweitflensjes

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, eieren, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rucola, trostomaten, water, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gegrilde aubergine met pesto

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde tomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2

Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:

Quiche caprese

Ingrediënten:
basilicum, beschuit, bloem, boter, buffelmozzarella, cayennepeper, droge bonen, ei, kerstomaat, parmezaanse kaas, pijnboompitten en slagroom

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rode wijn, rundergehakt, tomaat, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, venkelzaad, verse basilicum, verse peterselie en verse rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Gevulde courgettebloemen met muntroom

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chilipoeder, courgette, courgettebloemen, ei, gedroogde kruiden, gemengde bladsla, honing, kerstomaat, limoen, mosterd, munt, natuuryoghurt, nootmuskaat, olijfolie, oost-indische kers, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rozemarijn, tijm en zout

Soort:
vegetarisch / groente / zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalmpakketjes met pestosaus

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde ham, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, tomaten, vetstof, zalmfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Radicchio-rolletjes

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde tomaat op olie, knoflook, oud witbrood, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnappelpitten, radicchioblad en ricotta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Watermeloen-tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rode kerstomaten, tomaten, watermeloen, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Zuiderse kabeljauw uit de oven met erwtenpuree

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, diepvrieserwten, kabeljauwfilet, kerstomaat, knoflook, munt, parmezaanse kaas, pijnboompitten en zaatar

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...