Recept uit de snelle keuken:
Risotto met sint-jakobsmosselen
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, rijst, risottorijst, sint-jakobsschelp en visbouillon
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, boter, bouillon, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, groente, kaas, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijlinktvis, risottorijst, sjalot, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: