Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Yaprak sarma - Gevulde wijnbladeren
- Ingrediënten:
- citroensap, kaneel, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rijst, rozijnen, tomaten, ui, water, wijnbladeren en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bladpeterselie, bloem, boter, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagel, munt, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, pijnboompitten, piment, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept van Voedzaam & Snel:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Plenty more: