Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ossubuco alla Milanese - Milanese kalfschenkel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gremolata, kalfsschenkel, peper, selderij, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peterselie, prei, room, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Mooncake:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept uit Asperges:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Turks kookboek: