Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor varkenkrabbetjes
- Ingrediënten:
- gekruid zout, lichte sojasaus, medium dry sherry, peper, shaoxing wijn en suiker
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, gember, kaneel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Drinken uit Zuur:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Verrot lekker:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit De banketbakker:
Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Wereldbroodjes:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit Verrot lekker:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek: