Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, courgette, dille, ei, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit I love groente:
Diner uit Anatolië:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turquoise:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Turquoise:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise: