Recept uit Margriet kookboek:
Mosselsoep
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, margarine, mosselen, peperkorrels, peterselie, selderij, ui, water en winterwortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroen, dragon, ei, eidooier, filodeeg, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Tajine:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De Joodse keuken: