Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gesmoorde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, kippenbouillon, olijfolie, ontbeende lamsschouder, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken: