Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Eenvoudige pindasaus
- Ingrediënten:
- bruine suiker, chilipeper, koriander, lente ui, pinda, sojasaus en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bruine basterdsuiker, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, laos, limoen, limoensap, munt, olie, olijfolie, peper, rode ui, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Melk & dadels: