Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, langkorrelige rijst, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: