Bijgerecht uit Turquoise:
Romige gesmoorde paprika met pastirma
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, citroenrasp, groene puntpaprika, knoflook, korianderzaad, pastirma, rode ui, slagroom, trostomaat en witte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, fruit, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bij de koffie uit Minimania:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: