Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeigroenteknoflookkorianderlaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertijmtomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tomaten-paprikasoep

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, sjalot, tomaat, verse basilicum, verse geitenkaas en verse tijm

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Salsa van tomaat

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gemalen gedroogde chilipeper, knoflook, limoen, sjalot, trostomaat en verse koriander

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tomaten-kruidenbeignets

Ingrediënten:
crème fraîche, dyonnaise, ei, frituurolie, parmezaanse kaas, peper, provençaalse kruiden, sjalot, trostomaat, venkel, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Tomaat-granaatappeldressing

Ingrediënten:
granaatappelsiroop, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, tijm en trostomaat

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Steak Tomate

Ingrediënten:
amsterdamse uitjes, augurk, azijn, bloemen, cress, dijonmosterd, eetbare bloemen, ei, kappertjes, lichte sojasaus, mosterd, peper, peterselie, radijsjes, sjalot, tabasco, tartaar, tomaat, tomatenpuree, water, worcestersaus en zout

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar met tomaat

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, romatomaat, rundergehakt, sjalot, verse basilicum, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tomaat met olijvendressing

Ingrediënten:
kappertjes, maïskiemolie, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, wittewijnazijn en zwarte olijven

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:

Auberginestoofpot met pinda en roze ui

Ingrediënten:
aubergines, chilipoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, korianderpoeder, laurier, madame jeanette peper, ongezouten pindas, pindakaas, pindaolie, rijst, tomaten, tomatenpuree, uien en verse koriander

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Flageolets met tomaten

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, flageolets, kruidnagel, laurierblad, limaboon, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomaten, ui, winterwortel, witte boon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-pindasaus

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, pindakaas, rijstwijnazijn, tahin, tomaten uit blik en ui

Keuken:
Aziatisch / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Sperziebonen met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, olie, paprikapoeder edelsusz, sambal oelek, sliertsjalot, sperziebonen, stengelui, tomaat, ui, voorjaarsui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:

Geconserveerde tomaten

Ingrediënten:
grove mosterd, rode wijnazijn, suiker, tomaat, ui, verse dragon, verse venkel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Gesmoorde tomaten

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Snijbiet met tomaten

Ingrediënten:
snijbiet, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal tomaat

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rawit, tomaat en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Haal meer recepten op...