Recept uit De Urban Cook:
Gestoofde Puntborst Met Aromatische Specerijen
- Ingrediënten:
- citroen, gemberpoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, pimentpoeder, puntborst, tomaat, tomatenpuree, ui en vissaus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, sjalot, tomaat, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Recept uit The naked chef:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Mexicaans koken:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: