125 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapgemberpoederkaneelkikkererwtenkippenbouillonknoflookkurkumalente-uilimoenmuntolieolijfoliepepersesamoliesojasausspecerijentomaatuivloeibare honingwaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Tajine van muskaatpompoen en courgette

Ingrediënten:
amandelschaafsel, courgette, gemberwortel, groentebouillon, honing, kikkererwten uit blik, knoflook, koriander, muskaatpompoen, ras el hanout, rode ui, saffraandraadjes en tomatenblokjes uit blik

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide / tajine / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kwartel van de barbecue met mograbiahsalade

Ingrediënten:
bosui, boter, citroen, fregola, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gember, grof zeezout, honing, kaneel, kardemompeulen, knoflook, koriander, kwartel, milde rode chilipeper, mograbiah, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pimentkorrels en zout

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Gelukspaddenstoeltjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelen, amandelmeel, biologische citroen, ei, bloem, gemalen kardemom, gemalen kruidnagels, gemalen piment, gemberpoeder, poedersuiker, honing, koriander, nootmuskaat, peper, rode voedingskleurstof, ruwe rietsuiker, kaneel, vanillesuiker en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kip Tikka Masala

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, currypoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, honing, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, paprikapoeder, sjalot, suiker, tomatenpuree en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rundvleestajine met pruimen

Ingrediënten:
boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:

Pho Met Varkensribben, Noedels En Kruiden

Ingrediënten:
chilipeper, chinese sojasaus, bruine suiker, gember, hoisinsaus, honing, kaneelstokjes, koriander, kruidnagels, lente-ui, water, munt, bakolie, palmsuiker, pinda’s, rijstnoedels, srirachasaus, steranijs, knoflook, thais basilicum, uien, varkensribben en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Rode kool-quinoasoep

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, daikoncress, gember, groentebouillon, honing, kaneel, korianderpoeder, muskaatpompoen, olijfolie, peper, quinoa, rode kool, ui, vlierbessensap, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kwartel van de barbecue met mograbiahsalade

Ingrediënten:
bosui, boter, citroen, fregola, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gember, grof zeezout, honing, kaneel, kardemompeulen, knoflook, koriander, kwartel, milde rode chilipeper, mograbiah, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pimentkorrels en zout

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Lamstajine met pruimen

Ingrediënten:
boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, saffraandraadjes, ui en verse koriander

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rundvleestajine met pompoen

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, kaneel, paprikapoeder, pompoen, runderstoofvlees, saffraandraadjes, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Inktvis met garnalen

Ingrediënten:
bloemkool, citroengras, eiernoedels, gemberwortel, honing, inktvis, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, knoflook, koriander, limoen, paddenstoelen, paksoi, rode paprika, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, tijgergarnalen en vissaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Geroosterde wortel & pastinaak

Ingrediënten:
babyspinazie, babywortels, gemberpoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, honing, kaneel, korianderblaadjes, laurierbladeren, nigellazaad, nootmuskaat, olijfolie, paneer, sultanarozijnen, versgemalen zwarte peper en zeezout

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / lunch uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Kruidige lamskebab

Ingrediënten:
citroen, citroenrasp, citroensap, garam masala, geelwortelpoeder, gember, knoflook, komijnzaad, koriander, lamsgehakt, munt, rode chilipeper, rozemarijn, venkelzaad, vloeibare honing, zongedroogde tomaten in olie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
barbecue/grill / lamsvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gemarineerd klapstuk

Ingrediënten:
chilipeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, gerookt paprikapoeder, honing, kardemompeulen, knoflook, kruidnagels, olijfolie, paprikapoeder, runderklapstuk, steranijs en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Rundvleestagine met pruimen

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, olijfolie, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Haal meer recepten op...