Recept uit De herenkookclub:
Lambada met buffelmozzarella, parmaham en basilicum
- Ingrediënten:
- aardbeien lambada, basilicum, buffelmozzarella, gemalen korianderzaad, olijfolie en parmaham
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Fast food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Green salads:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk simpel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie: