Recept uit De kunst van het koken:
Épinards au jus - Spinazie in bouillon gesmoord
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, ei, peper, spinazie, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Verrot lekker: