632 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasmatirijstbleekselderijboterbouilloncitroendroge witte wijneiknoflookolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierisottorijstrode paprikatijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Salade niçoise met rode rijst

Ingrediënten:
bouillon, dijonmosterd, ei, kerstomaat, knoflook, limoensap, olijfolie, paprikapoeder, rode rijst, rode ui, sla, sperziebonen, tuinbonen, verse koriander, verse peterselie, verse tonijn, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rijst met kip - arroz con pollo

Ingrediënten:
doperwten, groene paprika, groene pepertjes, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, oregano, paprikapoeder, pimientos, rijst, saffraan, tomatenpuree, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Antiliaans / Amerikaans / Caraïbisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Murghi pulao - Milde kip met rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bulgaarse yoghurt, cayennepeper, ei, kardemompoeder, gember, kaneel, kip, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, olie, peper, rijst, rozijnen, saffraan, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potage magali - Mediterrane tomatensoep met rijst

Ingrediënten:
basilicum, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, saffraandraadjes, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, venkelzaad, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Rijst met erwten - risi e bisi

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, doperwten, kippenbouillon, parmezaanse kaas, ui, verse peterselie, vialone rijst en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Soto Ajam (Indonesische kippensoep met rijst)

Ingrediënten:
citroengras, eieren, gebakken uitjes, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gember, gemberpoeder, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, paprika, peper, prei, rijst, rode paprika, taugé, knoflook, gember en water

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Marokkaanse pikante gehaktballetjes met rode rijst

Ingrediënten:
bouillon, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemberpoeder, knoflook, lamsbout, marokkaans brood, paprikapoeder, rode rijst, tomatensap, ui, verse koriander, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, yoghurtdressing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Rijst met artisjok, asperge en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
artisjokken, basmatirijst, bosui, bosuien, bouillon, citroen, citroensap, erwtjes, groene asperges, groenten, ingemaakte citroen, kippenbouillon, olijfolie, prei, rucola, olijfolie, snijbonen, tuinbonen, waterkers en zout

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijst uit Valencia - Paella Valenciana plus variaties

Ingrediënten:
chorizo, clams, garnalen, grote gedroogde witte bonen, kip, kippenbouillon, knoflook, konijn, mossel, olijfolie, rondkorrelige rijst, saffraandraadjes, slakken uit blik, sperziebonen, tomaat, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paella / rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...