Recept uit De Urban Cook:
Gepocheerde Kalfslende Met Mijn Tonnatosaus
- Ingrediënten:
- citroengras, dijonmosterd, eidooier, kalfslende, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, salie, tonijn in blik en witte wijnazijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het Bali kookboek:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Recept uit Trattoria:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel: