Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Roze lepel, lycheebp;;etjes op schapenkaascrème met frambozen en rozenwater
- Ingrediënten:
- algin, calciumzout, fijne tafelsuiker, frambozencoulis, lycheesap, ricotta van schapenmelk en rozenwater
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Lycheesap wordt beschouwd als vruchtensap.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lycheesap in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lycheesap:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Drinken / cocktails uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Moleculair koken:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Drinken / cocktails uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Minimania:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Ontbijt / bijgerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept van Aan onze tafel:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Dranken / drinken uit Speisekammer: