Kruiden

Kruiden wordt beschouwd als kruiden & specerijen.

Zoek naar kruiden in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kruiden in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kruiden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kruiden:

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Pizza rustica

Ingrediënten:
bloem, gekookte worst, gist, ham, kruiden, mozzarella, salami, spinazie, tomatensaus en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Kruidenpasta

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, ei, kruiden, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kruiden voor Frankfurter groene saus

Ingrediënten:
basilcum, bieslook, borage, citroenmelisse, dille, dragon, kervel, lavas, peterselie, pimpernel, tuinkers en zuring

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Salade van zeewier, geurige kruiden en wortels

Ingrediënten:
alsem, brave hendrik, chinese mosterdblad, dragon, eetbare bloemen, gember, jonge spinazie, kerveltop, krulandijvie, melganzenvoet, nori, radijs, wasabipasta, waterkers, wijnruittop, zeevenkel en zuring

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Saucijsjes met tien kruiden - salsicce alle dieci erbe

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, italiaanse saucijsen, sjalot, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dragon, majoraan, verse munt, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en verse tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees / worst
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Herbes de Provence

Ingrediënten:
gedroogd bonenkruid, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie en gedroogde tijm

Keuken:
Frans / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Kräuter-Gemüse-Salz - Tuinkruiden-groentezout

Ingrediënten:
gedroogde basilicum, gedroogde bieslook, gedroogde kerstomaten, gedroogde knoflook, gedroogde lavas, gedroogde majoraan, gedroogde oregano, gedroogde peterselie, gedroogde prei, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie, gedroogde tijm, gedroogde ui, gedroogde wortel, gedroogd selderijblad en grof zeezout

Keuken:
Duits / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
basilicum, citroenmelisse, dille, dragon, munt, rozemarijn, tijm en witte wijnazijn

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Recept uit Groot handboek koken:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
basilicum, citroenmelisse, dragon, munt, rozemarijn, tijm en wittewijnazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Italienische Gewürzmischung - Italiaans kruidenmengsel

Ingrediënten:
gedroogde basilicum, gedroogde majoraan, gedroogde oregano, gedroogde peterselie, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm en knoflookpoeder

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Sauce verte

Ingrediënten:
bieslook, kervel, marjolein, mayonaise, peterselie, salie, spinazie en waterkers

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Aristocratensalade met frambozenvinaigrette

Ingrediënten:
bieslook, bieslookbloemen, bramen, cheddar, citroentijm, dille, dragon, erwtenscheuten, extra vierge olijfolie, frambozen, goudsbloem, honing, komkommerkruid, koolzaadolie, lamsoren, lavendel, lincolnshire poacher, marjolein, montgomery kaas, mosterdkers, munt, Oost-Indische kers bloemen, oregano, peterselie, rozemarijnbloemen, rucola, sinaasappeltijm, spinazie, tijmbloemen, uienbloemen, venkelloof, viooltjes, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Paddenstoelenbouillon met funghi porcini

Ingrediënten:
bieslook, bruine beukenzwam, bundelzwammen, gedroogd eekhoorntjesbrood, oregano, paddenstoelenbouillonblokje, rozemarijn, salie, tijm en witte beukenzwam

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kip in de römertopf - pollo in terracotta

Ingrediënten:
braadkip, gedroogde oregano, peper, vers bonenkruid, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices Provencale (Escoffier)

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavendel, nootmuskaat, peper, rozemarijn en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub