Visgraten van griet

Visgraten van griet wordt beschouwd als visgraten.

Zoek naar visgraten van griet in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met visgraten van griet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste visgraten van griet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient visgraten van griet:

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Recept uit De keuken van de pure smaak:

Visbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, champignons, korianderzaad, laurier, noilly prat, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, visgraten van griet, visgraten van schar, visgraten van schol, visgraten van tarbot, visgraten van tong, visgraten van tongschar, visgraten van wijting, witte peperkorrels en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Recept uit De keuken van de pure smaak:

Visfumet

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm, ui, visgraten van griet, visgraten van tarbot, visgraten van tong, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Visbouillon

Ingrediënten:
droge witte wijn, pastinaak, prei, bleekselderij, ui, visgraten en witte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, vis, visgraten, witte ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Visbouillon

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, peperkorrels, peterselie, ui, visafsnijdsel en visgraten

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, laurierblad, prei, ui, verse dille, verse kervel, visgraten en witte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Fischfond - Visfond

Ingrediënten:
droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, selderij, tijm, visgraten, vissenhuid, vissenkoppen, water, witte peperkorrels, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon / kruiden