Chiantisaus
Chiantisaus wordt beschouwd als rodewijnsaus .
Zoek naar chiantisaus in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chiantisaus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste chiantisaus recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chiantisaus :
Ingrediënten: boter, chiantisaus, ei, eierpastadeeg, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, ricotta, rode ui, salie, vers broodkruim en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: croutons, extra vierge-olijfolie, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: béarnaisesaus, cornichons, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, mayonaise, pepersaus, rodewijnsaus, sjalot, verse bieslook en verse peterselie
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: ansjovisfilet, extra vierge-olijfolie, kappertjes, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, munt, peterselie, rodewijnsaus, sjalot en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Advertentie
Ingrediënten: amandelen, extra vierge-olijfolie, hazelnoot, peterselie, rodewijnsaus, sjalot, walnoten en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: beschuit, boter, cayennepeper, ei, engelse muffins, hollandaisesaus, marchand de vin saus, rodewijnsaus, rugspek en tomaat
Keuken: Creools / Amerikaans
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: bloem, erwtjes clamart, erwtjes jardinière, geklaarde boter, kalfszwezerik, paneermeel en rodewijnsaus
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: aardappel, bloem, boter, maanzaad, olijfolie, rodewijnsaus, varkensfilet en zwarte olijven
Ingrediënten: blanke azijn, boerenbrood, boter, bourgondische truffel, cantharellen, ei, olijfolie, peper, rodewijnsaus, sjalot, water en zout
Keuken: Frans
Advertentie
Ingrediënten: dijonmosterd, dragon, honing, knoflook, lamsribstuk, mosterdzaad, rodewijnsaus, sesamzaad, tahin en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, banketbakkersroom, hertenlende, knoflook, marinade voor hertenlende, peper, peterselie, plantaardige olie, rodewijnsaus, witte wijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, gele peen, gladde mosterd, kabeljauwrugfilet, laurier, nootmuskaat, olijfolie extra vierge, panko, plantaardige olie, rodewijnsaus, ui, vleesbouillon, wittewijnazijn, zaanse mosterd, zout en zwarte peper
Keuken: Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: boter, kalfsentrecote, peper, rodewijnsaus, rundermerg, witbroodkruim en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: marinade, peper, rodewijnsaus, zalmfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Advertentie
Ingrediënten: bloem, boter, champignonsaus, coulis de tomate, ei, mager rundvlees, merg, niervet, olie, peper, rodewijnsaus, sauce brune à lestragon, sauce brune au cari, sauce brune aux fines herbes, sauce madère, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, spek, ui, wittewijnsaus en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: chilipeper, citroengras, fleur de sel, geklaarde boter, gember, groentebouillon, kastanjechampignons, lamsoor, mini-shiitakes, olijfolie, parijse champignons, peper, ratte-aardappel, rodewijnsaus, rozemarijn, sojasaus, tijm, varkenskotelet en zout
Keuken: Belgisch
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rodewijnsaus en tijm
Keuken: Frans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, broodkruim, knoflook, knoflookpuree, lamsribstuk, mosterd, peterselie, ratatouille, rode-wijnsaus en tijm
Keuken: Provencaals
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, kerriepoeder, olijfolie, peper, peren, rodewijnsaus, sinaasappelsap, snoekbaars, suiker, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: bleekselderij, droge witte wijn, jonge uitjes, peper, peterselie, prei, rodewijnsaus, tarbotfilet, ui, visbouillon, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, bladspinazie, boter, ei, kipfilet, peper, pistachenootjes, rodewijnsaus, slagroom, varkenshaas, vleesjus, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / varkensvlees