Picada van geroosterde knoflook

Zoek naar picada van geroosterde knoflook in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met picada van geroosterde knoflook in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste picada van geroosterde knoflook recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient picada van geroosterde knoflook:

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Picada

Ingrediënten:
amandel, brood, kaneel, knoflook, paprikapoeder, picada en saffraan

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Gallina en pepitoria

Ingrediënten:
eidooier, fino sherry, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, picada van hazelnoot en knoflook, ui en water

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Konijn met slakken

Ingrediënten:
knoflook, konijn, olijfolie, paprika, picada, saffraan, selderij, tijm, tomaat, ui, wijngaardslakken en witte wijn

Soort:
wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Mosterd voor de maaltijd - konijn met slakken

Ingrediënten:
amandelen, boterham, kaneel, knoflook, konijn, madeira, olijfolie, paprika, peper, picada, saffraan, selderij, slakken, tijm, tomaat, ui, water, wijnazijn, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Mixed Pickles

Ingrediënten:
augurkensap, bladeren van zwarte aalbessen, bloemkool, geel mosterdzaad, geroosterde korianderkorrels, knoflook, paprika, water, wortel en zout zonder jodium

Keuken:
Duits / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Kippenbouten met paprika

Ingrediënten:
chilipoeder, gemalen chilipeper, gemalen piment, geroosterde paprika uit pot, kippenbout, knoflook, olijfolie en paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Rode pesto

Ingrediënten:
hazelnoten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rode paprika's, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Casarecce in notensaus

Ingrediënten:
blanke amandelen, casarecce, hazelnoten, knoflook, margarine, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, roomkaas, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gigantes met spruiten

Ingrediënten:
amandelen, borlottibonen, fasolia gigantes, groentebouillon, grote witte bonen, hazelnoten, kidneybonen, knoflook, limabonen, olijfolie, peper, pintobonen, salie, spruitjes en zout

Keuken:
Europees
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Recept uit Heerlijk simpel:

Wortelloofpesto

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, hazelnoten, knoflook, parmezaanse kaas, walnoten en wortelloof

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paella van bombarijst met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, bombarijst, bosui, chorizo, court-bouillon, donkere azijn, doperwten, hazelnoten, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, knoflookolie, kreeft, olijfolie, paprikapoeder, paprikapoeder, peper, pijnboompitten, rode paprika, sjalot, spaanse kruiden, tomaat, walnoten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde artisjokharten met noten

Ingrediënten:
amandelen, artisjok, citroensap, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peterselie, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente