Diner / nagerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Mousse au chocolat met bordecoratie
- Ingrediënten:
- karamelsiroop, mousse au chocolat en roomquenelle
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mousse au chocolat in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mousse au chocolat:
Diner / nagerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken: