Recept uit De kunst van het koken:
Paté en croûte in een klemvorm
- Ingrediënten:
- boter, cognac, ei, gelatinepoeder, laurier, pâté à croustade, patémengsel, port, reepjes vlees, runderbouillon, tijm en vers spekvet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paté/terrine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pâté à croustade in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pâté à croustade:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Macaron:
Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken: