Paprika-mosterd

Zoek naar paprika-mosterd in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paprika-mosterd in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste paprika-mosterd recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paprika-mosterd:

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000, variaties voor meneer

Ingrediënten:
bechamelsaus, bieslook, droge witte wijn, gekruide mosterd, gruyère, kervel, kirsch, nootmuskaat, paprika-mosterd, stokbrood, ui, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Lunch / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Zomerse salade

Ingrediënten:
ananas uit blik, gerookte kip, honing, ijsbergsla, komkommer, mayonaise halfvol, mosterd, pijnboompitjes en rode paprika

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Pimento Cheese Sandwich

Ingrediënten:
boterhammen, cayennepeper, cheddar, mayonaise, mosterd, rode paprika, worcestersaus en uienpoeder

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Grove macaronisalade

Ingrediënten:
kalfsvlees, macaroni, mayonaise, mosterd, rode paprika, rozenpaprika, snijbonen uit blik, tuinkruiden en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kaassalade met olijven

Ingrediënten:
ananas uit blik, azijn, emmentaler, groene olijven uit pot, groene paprika, mosterd, olie, rode paprika, roquefort, witte peper, zout en zwitserse kaas

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Sloppy Joe

Ingrediënten:
jonge kaas, knoflook, mosterd, paprika, rundergehakt, tomatenketchup, ui, witte bolletjes en worcestershiresaus

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / rundvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Gerookte paprika

Ingrediënten:
balsamicoazijn, carthamus bloemen, honing, mosterd, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn en zout

Soort:
roken / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Champignon hotdogs

Ingrediënten:
ahornsiroop, bladpeterselie, ciderazijn, gerookte-paprikapoeder, hotdogbroodjes, kastanjechampignons, lente-uitjes, mosterd, olijfolie, rode paprika, rode uien, sojasaus en 
zout en peper

Een recept uit Jurino

Recept van Antilliaans Eten:

Chutney van groene tomaten

Ingrediënten:
azijn, gedroogde dille, groene paprika, groene tomaten, komijnpoeder, mosterd, rode paprika, bleekselderij, suiker, uien, zout en zwarte peper

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Rustieke spaghetti

Ingrediënten:
borlottibonen, knoflook, mosterd, olijfolie, paprika, peterselie, rode ui, spaghetti en tonijn uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Speltsalade met gegrilde rode paprika en tomaat

Ingrediënten:
bosui, groentebouillon, koriander, mosterd, olijfolie, paprika, peper, spelt, vleestomaat, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Maïs-paprikataartjes

Ingrediënten:
ei, gemalen kaas, melk, minipasteibakjes, mosterd, peper, rode paprika, room, tabasco, zoete maiskorrels en zout

Soort:
hapjes / vegetarisch / kaas
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kostelijke kaassalade

Ingrediënten:
bloemkool, cognac, emmentaler, gekookte ham, gele paprika, groene paprika, knoflookpoeder, mosterd, olie, peper, radijs, rode paprika, sla, tomaten, uienpoeder, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tosti picasso

Ingrediënten:
banaan, brood, cervelaatworst, groene paprika en mosterd

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Rijst-kipsalade

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, engelse mosterd, extra vergine olijfolie, fontina, gele paprika, groene olijven, kippenborst, langkorrelrijst, rode paprika, rode wijnazijn, zout, zwarte griekse olijven en zwitserse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade