Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Torentje van ree met gebakken eendenlever
- Ingrediënten:
- eendenlever van wilde eend, gedroogde morieljes, kalfsjus, noilly prat en reerugfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met eendenlever van wilde eend in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient eendenlever van wilde eend:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12: