Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, fruit, granen, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, suiker, tijm, tofu, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Solo Food:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: