Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, karnemelk, knoflook, kristalsuiker, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zeezout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / nagerecht uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen: