320 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbladpeterseliebloembotercitroendilleeiknoflookkomkommerkorianderkruidenolieolijfoliepeperrode uitomaatuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Wittekoolsalde met munt en karwijzaad

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, karwijzaad, knoflook, verse bladpeterselie, verse munt, witte kool, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Pijlinktvisjes met munt en doperwtjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, inktvis, knoflook, olijfolie, pimentpoeder, saffraanpoeder, spaghetti, ui, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Kisir - Bulgursalade met munt en augurk

Ingrediënten:
augurk, augurkenvocht, bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, fijne bulgur, granaatappelmelasse, groene chilipeper, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapuree, tomaten, tomatenpuree en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Bieten-aardappelsalade met munt en bosui

Ingrediënten:
aardappel, bosui, citroensap, extra vergine olijfolie, rode biet, verse bladpeterselie, verse munt, zeezout, zoete wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Taboule van gekiemde zaden

Ingrediënten:
bloemkool, citroensap, couscous, gekiemde zaden, komkommer, koolzaadolie, lente ui, munt, notenolie en peterselie

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bijgerecht uit Turquoise:

Kruidensalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, munt, olijfolie, rode ui en sumak

Keuken:
Turks
Soort:
salade
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Bloemkooltabouleh

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroensap, granaatappelpitjes, koriander, lente-ui, munt, olijfolie en pompoenpitten

Soort:
groente
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast Food:

Hummus van groene kruiden

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, kikkerwten, knoflook, munt, sesamzaad en tahin

Keuken:
Midden-Oosten / Oosters
Soort:
saus
Een recept uit Amber Albarda - Eet jezelf mooi, slank en gelukkig

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Eet jezelf mooi, slank en gelukkig:

Zomerse kruidencouscous

Ingrediënten:
bladpeterselie, bosui, citroensap, couscous, extra vergine olijfolie, gemalen zwarte peper, kaneelpoeder, knoflook, sinaasappelsap, verse koriander, verse munt, zeezout en zoete tomaat

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

'Taboulé' van bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, bosuien, citroensap, dille, gemalen piment, granaatappel, munt en peterselie

Soort:
Rauwe groenten
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Gerookte auberginepuree

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroensap, griekse yoghurt, knoflook, munt en olijfolie

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Groene voorjaarstabouleh

Ingrediënten:
bosui, bulgur, citroensap, libanese komkommer, munt, olijfolie, peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Romeinse artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, extra vergine olijfolie, verse bladpeterselie, verse munt, oregano en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...