Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Garnalenkroketten
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge sherry, eidooier, eiwit, frituurolie, gelatine, hollandse garnalen, melk, panko, slagroom en tabasco
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, mayonaise, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, suiker, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Ons bakboek: