143 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcrème fraîchedragondroge witte wijneieidooierkervelkippenbouillonknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpreisjalotslagroomtijmuiwitte peperwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gegratineerde zalmtournedos in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, cocktailgarnalen, eidooier, peper, slagroom, tomaat, verse peterselie, zalmtournedos en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Duif met doperwtjes

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, erwten, granaatappelpitten, jonge duif, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Pilzsauce - Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boschampignons, boter, cantharellen, citroensap, doorregen spek, eekhoorntjesbrood, kastanjeboleten, kastanjechampignons, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kwartels met gestoofde prei

Ingrediënten:
acaciahoning, boter, citroensap, gevogelteglace, kwartels, magere room, peterselie, prei, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Badische slakkensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, eierdooier, bloem, kookroom, kruidenbouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, knoflook, wijngaardslakken en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kedgeree

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gerookte schelvis, nootmuskaat, room, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Mousselinesaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, laurier, peterselie, room, sjalot, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen
Haal meer recepten op...