194 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroencitroensapcourgetteeigroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeperpreispecerijensuikertijmtomaatuivetwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spruitjessoep

Ingrediënten:
aardappelen, kippenbouillon, knolselderij, kruidnagels, melk, peper, peterselie, spruitjes, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Tunesische gehaktschotel

Ingrediënten:
aardappel, amandelschaafsel, citroensap, honing, kaneelpoeder, knolselderij, nootmuskaat, rundergehakt, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Humkessoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, knolselderij, laurier, peterselie, prei, procureur, rijst, rookworst, snijboon, tijm, ui, verse worst, water, winterpeen, witte bonen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Gaisburger Marsch

Ingrediënten:
bieslook, knolselderij, lenteuien, mergpijp, mierikswortel, peterselie, prei, runderborststuk, rundernek, runderwangen, spätzle, ui, vastkokende aardappels, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Snert

Ingrediënten:
aardappel, bouillonblokje, buikspek, hamschijf, knolselderij, peper, prei, slagersrookworst, spliterwten, ui, verse bladselderij, verse peterselie, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Pilaki - Gedroogde witte bonen in saus

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde witte bonen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, ui, water, winterpeen, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Balik çorbasi - Vissoep

Ingrediënten:
aardappel, citroen, knolselderij, peen, peper, peterselie, rijst, ui, water, witvis en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Büresoup - Boerensoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, dragon, gevogeltefond, knakworst, knoflook, knolselderij, laurier, peper, peterselie, prei, rookworst, staatsburger worst, wortel, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:

Erwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, doorregen spek, hamlappen, laurier, peper, peterselie, prei, rookworst, runderklapstuk, saucijsjes, schouderkarbonades, selderij, selderijknol, spliterwten, ui, varkenspootje en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Linzenmaaltijd - linseneintopf

Ingrediënten:
aardappel, azijn, gerookte metworst, gerookt spek, knolselderij, lavas, linzen, prei, tomatenpuree, ui, verse peterselie, vleesbouillon, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / worst
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde lamsmagen - manouls lozérien

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, knolselderij, lamsmaag, laurierblad, prei, rauwe ham, ui, verse peterselie, peper, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / orgaanvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Saumawe - Gevulde varkensmaag

Ingrediënten:
blanke azijn, boter, druivenpitolie, ei, grof zout, knoflooksap, knolselderij, marjolein, peper, peterselie, ui, varkenslende, varkensmaag, varkensnek, vastkokende aardappelen, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek

Recept uit Het grote vegetarische kookboek:

minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, elleboogmacaroni, groentebouillon, knolselderij, look, maaltijdsoep, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, sperziebonen, tomaten, tomatenpuree, ui, vegetarisch bakvet, witte bonen, wortel en zout

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Haal meer recepten op...